Saturday, October 4, 2008

The wine club

I was busy making the food but Jon Vidar did a great job with blogging the event. So check out http://ragnhildogjonvidar.blogspot.com/ . We had saffron risotto to start with (risotta alla milanese), oxtail stew with mashed potatoes and chocolate fondant for dessert :-)



4 comments:

Ragnhild said...

Strålende kveld, tusen takk dere to :-) Og Gard: oppskriften på sjokoladfondanten din? ja takk :D

Gard said...

Hei og takk for selskapet...det var koselig :-) Så sjokoladen falt i smak altså? :-) Jeg har sendt deg oppskriften..husk å bruke skikkelig smør (jeg bruker Kvitseid smør) og mørk, mørk sjokolade :-)

Ragnhild said...

Falt i smak ja, det er en understatement :-D tusen takk for oppskriften, blir ikke mange dagene før den skal prøves ut :-)

Gard said...

en ting til...husk at du ikke må steke den for lenge. Da blir den bare en kjdelig, tørr liten muffin :-)